téridőtömeg

Minden mindennel összefügg. Japánban egy lepke elfingja magát, s a Sziklás-hegység fagyivá lesz. Ha elég gyors vagy, s könnyen alkalmazkodsz új helyzetekhez talán még a mai napon kaphatsz. Biztos recept nincs, vadkapitalizmus van. S mindez csak az előjáték. Lássuk mi a háttérzene!

Friss topikok

Linkblog

2008.10.30. 19:08 hangyászsül

Sarah Palint a jövőből támadják.

Az amerikai Republikánusok alelnökjelöltje elszólta magát. Arról beszélt, hogy a kf pénzeket milyen ratyi módon osztják szét náluk, és hogy ő ezen változtatni akar. Lásd Sarah Palin és a muslicák bejegyzésben. Van is ott két videó, amit érdemes megtekinteni. Az egyiken egy sanszos leszbi riporternő mászik rá Palin kisasszonyra, a másikon pedig alelnökasszonyunk fejtegeti kf-es nézeteit. Mindkettő megtekintése után rájöttem, hogy miért is van ő ennyit képernyőn. A főnökjelöltjét kevésbé szórakoztató nézni, főleg mióta azt is tudom, mekkora és milyen színű a nyelve. De van valami más is ebben a nőben. Ahogy néztem beszédét, egyre az járt a fejemben, hogy tudnék közelebbről megismerkedni vele. Megkérdezni milyen a kampány, vagy valami. Aztán arra gondoltam, baj esetén ki védhetné meg? Mert míg Obama szenátort okos szkinhedek akarják lefagyasztani, mi van, ha ezalatt a jövőből érkező hiperaktív harci lsd-s hippik próbálnak rátámadni kedvenc alelnökasszonyunkra? S ki tudna segíteni ebben az esetben? Itt már negyedjére néztem újra a videót. Szépen beszél, én akár egy golyót is beválallnék érte. A hippiket meg mindig is meg akartam ismerni, s itt két barátságot is köthetnék. A hippiket vissza a jövőbe egy rakás lsd-vel, Palin alelnökasszonyt pedig felkérném csárdásozni. Aztán ki tudja, lehet, hogy szerepelhetnék a következő x-aktákban.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: leszbi palin sarah muslicák


A bejegyzés trackback címe:

https://fereglyuk.blog.hu/api/trackback/id/tr35741109

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Simplemente haga clic en la próxima página de Internet 2017.09.24. 18:53:18

Mogyoróvajas-banános, csokidarabkás keksz (Peanut Butter Banana Chocolate Chip Cookies) - eddmagad

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása